Bysyklene i Oslo

Bysykkel Bysyklene er kanskje ikke ideelle for å sykle Birken, men for bare 299 kroner kan du se Oslo fra sykkelsetet i hele sommer. Fra 6 om morgenen til midnatt står de der på rekke og rad, klare for å bli tatt med på Oslo-eventyr. Det er rundt 1200 sykler fordelt på 200 stativer rundt om i Oslo by. Bysyklene er tilgjengelig så lenge det ikke er is på bakken, normalt fra begynnelsen av april til slutten av november. De er veldig populære, og i 2016 ble det foretatt 2 150 658 bysykkelturer.

De blå syklene kan benyttes tre timer av gangen og er tilgjengelig for alle som har registrert seg på bysykler.no/oslo og betalt de obligatoriske 299 kronene. Når du har registrert deg kan du låse opp en sykkel fra bysykkelappen til smarttelefonen din. Den finnes til iPhone og Android, og kan også hjelpe deg å finne ledige sykler i byen. Hensikten med bysyklene er å gi god fremkommelighet og redusere forurensningen i bykjernen. Du kan også følge Oslo Bysykkel på Facebook: facebook.com/bysykkeloslo

Del dette:

Facebook-kommentarer