Disse er Oslos flinkeste til å gå med refleks 2012/2013

Klasse 7a ved Lilleaker skole viser seg oftest med refleks i Oslo.

Gjengen vant nemlig årets «Klar ferdig gå med refleks»-konkurranse. Konkurransen går ut på at skoleelevene skal gå eller sykle mest mulig til skolen med refleks på kroppen og/eller lys på sykkelen. Konkurransen er rett og slett en holdningskampanje som skal få de unge til å være bevisste på å være synlige for bilistene i høst- og vintermørket.

Les mer om konkurransen hos samarbeidspartner Trygg Trafikk

Konkurransen går fra høstferien til vinterferien hvert eneste år. I 2012/2013 var det altså klasse 7a ved Lilleaker skole som kom best ut av det. Totalt gikk eller syklet de 28 elevene i avisen 2464 turer i perioden konkurransen varte. Det tilsvarer 88 turer per elev.

Vinnerne av konkurransen ble feiret på Colosseum kino 17. oktober under Refleksdagen 2013 sammen med 11 andre Oslo-klasser som har vært flinke til å bruke refleks. Klassene ble belønnet med popcorn, brus og kinofilm. I tillegg fikk de lære mer om om hvordan refleks blir laget, hvordan den virker og hvordan man kan undersøke om refleksen virker.

Her er alle vinnerne:

Lilleaker skole, klasse 4a, 4b, 5b og 7a
Kastellet skole, klasse 2a, 2b og 2c
Bøler skole, klasse 2c
Lilleborg skole, klasse 5c og 7a
Grorud skole, klasse 5a og 5b

Lilleaker skole, klasse 5b

Lilleaker skole, klasse 5b

Lilleaker skole, klasse 7a

Lilleaker skole, klasse 7a

Kastellet skole, klasse 2a

Kastellet skole, klasse 2a

Kastellet skole, klasse 2b

Kastellet skole, klasse 2b

Kastellet skole, klasse 2c

Kastellet skole, klasse 2c

Bøler skole, klasse 2c

Bøler skole, klasse 2c

Lilleborg skole, klasse 5c

Lilleborg skole, klasse 5c

Lilleborg skole, klasse 7a

Lilleborg skole, klasse 7a

Grorud skole, klasse 5a

Grorud skole, klasse 5a

Grorud skole, klasse 5b

Grorud skole, klasse 5b

Del dette:

Facebook-kommentarer