Bli bedre sett med designrefleks

Vi ønsker at så mange som mulig skal bli sett i høstmørket, og gir derfor bort til sammen 1000 reflekser designet av kjente norske kunstnere/artister.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilken designrefleks du liker aller best. Er det Magne Furuholmen, Unni Askeland, Frode Øverli, Pushwagner eller Anita Boysen som har designet den fineste refleksen, synes du?

Designrefleks

Søndag om en uke trekker vi ut 100 vinnere som hver får 10 designerreflekser de selv kan flashe ute i høstmørket, eller gi bort til andre som har behov for å bli bedre sett.

Under refleksdagen denne høsten kom det frem at spesielt voksne ikke er flinke nok til å ha på seg refleks. Da vi intervjuet noen av Oslos flittigste, unge refleksbrukere, lo de da ble spurt om hvem som var flinkest til å bruke refleks: Elevene selv eller mamma og pappa?

Svaret var enstemmig: Barna er mye flinkere enn de voksne til å bruke refleks.

Barna, som ble intervjuet i videoen, var for øvrig blant vinnerne av Oslo kommunes konkurranse, «Klar, ferdig, gå med refleks», som blir arrangert for barnetrinnet i Osloskolen hvert år.

Intervjuet ble gjennomført da de og flere hundre andre barn fra ulike skoler i byen ble belønnet for sin refleksbruk under et arrangement i Colosseum kino.

Vi videreformidler en hilsen fra elevene:
Husk refleks!

Del dette:

Facebook-kommentarer