Badebrygge og rasteplass ved Lille Tryvann

Lille Tryvann ligger kun et par hundre meter unna Store Tryvann, og er et fint vann å bade i dette også. På østsiden er det flytebrygge med trapp på enden, så badeopplevelsene står i kø for både de litt mindre og voksne.

Det er forholdsvis enkelt å komme seg hit, siden det er grusvei hele veien. I tillegg er det toalettfasiliteter på Tryvannstua, noe som gjør en lang og skikkelig dagstur hit komfortabel og fin for alle aldre. På Tryvannstua er det også matservering.

Lille Tryvann er et lite vann, som er litt mørkere i fargen enn Store Tryvann, og ikke like klart. Det betyr også at det blir raskere varmt enn nabovannet, noe som er verdt å tenke på. I tillegg er dette et habilt fiskevann, med muligheter for å få ørret på kroken. Husk minstemål på 25 cm, og skaff deg fiskekort før du slenger snøret uti vannet. Det så enkelt som å Vippse OFA (Oslomarkas fiskeadministrasjon), så har du gyldig fisketillatelse på 1-2-3!

Slik kommer du deg til Lille Tryvann

Det går grusvei nesten helt til vannet, på nordøst-siden. Det er enklest å komme til fra Frognerseteren eller Tryvann, men det går en god grusvei hele veien fra Midtstuen og helt opp hit. Hvis du tar sykkelen fra Sognsvann og Ullevålseter er det også en mulighet, hvis du ønsker å kjøle deg ned etter en skikkelig treningsøkt.

Sjekk ut flere badeplasser i Oslo

Bilder fra Lille Tryvann

Kart over Lille Tryvann

Del dette: