Fantasien setter ingen grenser i  Furuset aktivitetspark

Seil på de syv hav eller driv på et isflak

På Furuset finnes det et stort område hvor du kan utfolde deg med blant annet klatrenett, treningsapparater, sandvolleyball, balansesteiner, sklie, labyrint av rullesteiner og fotballbane. Parken ligger et par hundre meter sørvest fra Furuset senter, og kan lett holde både deg og barna i aktivitet i flere timer.

Hva kan du gjøre i Furuset aktivitetspark?

Her er det noe for en hver smak i alle aldre, og ikke engang fantasien setter grenser for hva du kan oppleve og leve deg inn i når du utforsker de mange sirkel- og ellipseformede elementene. Kanskje du er en sjørøver på havet? I klatrenettet kan man bokstavelig talt nå nye høyder og utvikle motorikken mens man klatrer opp på ulike platåer, gjennom en tautunell eller helt øverst i «masta».

Balanseevnene blir testet hvis man forsøker å stå oppreist på en av gummiballene, eller beveger seg på de ustabile platene festet mellom tau som om man drev på et isflak ute på havet. I parken finner du også en sirkel med ulike treningsapparater der du kan tråkke, dra, løfte, vri, svinge og dytte. Du kan også klatre og skli på sklien, løpe rundt i steinlabyrinten, gjemme deg nede i plastsirkler eller snurre på en minikarusell.

I tillegg til alt dette finner du også en kunstgressbane for fotball og en sandvolleyballbane..

Hvordan kommer du deg til Furuset aktivitetspark?

Ta buss 300 eller 415 til Furuset skole eller t-bane linje 2 til Furuset. Aktivitetsparken ligger ca. fem minutters gange unna.

Sjekk ut flere lekeplasser i Oslo.

Video fra Furuset aktivitetspark

Bilder fra Furuset aktivitetspark

Kart over Furuset aktivitetspark

Del dette: