Lev ut skigleden på Lillomarka arena

Skimuligheter på snø eller asfalt hele døgnet, hele året

Rett ved markagrensa, litt sør for Steinbruvannet ovenfor Grorud, finner du et fantastisk helårsanlegg for skiglade entusiaster uansett nivå og funksjonsevne. Lillomarka arena er nemlig spesielt tilrettelagt for paraidretter, og tilbyr supre muligheter for langrenn og skiskyting med snøproduksjon om vinteren, og rulleskiløyper når snøen har smeltet. Her er alle velkomne så lenge det ikke arrangeres et stort arrangement, så sjekk kalenderen på Lillomarka arenas hjemmeside før du tar turen.

Hva kan du gjøre på Lillomarka arena?

Avhengig av årstiden kan drive med vanlig ski, rulleski, skiskyting, orientering og hundesport. Selve skiløypa er 3,5 kilometer lang, og følges av lysmaster som sørger for at du får fullt utbytte av skigleden også etter mørkets frembrudd. Lysene er tent frem til kl. 22.30. Noen av sløyfene er flate, mens andre har ulike hellingsgrader, så her finner alle strekninger som passer sitt nivå. På arenaen finner du også en standplass for skiskyting med tilhørende strafferunde. Om sommeren er det ypperlige muligheter for rulleski, der løypa er tilpasset rullestolbrukere. Hvis du er hundeeier og driver med agility, finner du en egen kunstgressbane som er tilpasset dette. Hvis du heller vil drive med orientering, så har Lillomarka arena også et tilbud om det. Arenabygget er tilgjengelig når det er arrangementer på anlegget. Her finner du varmestue, kafé, kiosk og garderober. Sjekk ut kalenderen på Lillomarka arenas hjemmeside for å se når den er åpen.

Hvordan kommer du deg dit?

Anlegget ligger i Bergensveien 80. Ta for eksempel buss 62 til Lillomarka barnehage og gå stien opp til arenaen fra Hukenveien. Du kan også ta t-banen til Grorud og enten gå opp til arenaen (ca. 15 minutter) eller hoppe på 62-bussen fra Grorud senter. Det er også gratis parkeringsplasser rett utenfor arenaen. Les mer om Lillomarka arena på lillomarkaarena.no og på Oslo kommunes nettsider.

Video fra Lillomarka arena

Kart over Lillomarka arena

Del dette: