Markautsikt på Linderudkollen

Naboen til Grefsenkollen byr på sportslige muligheter

Om du gjerne skulle sett litt mer av Marka enn det du gjør på Grefsenkollen, er Linderudkollen et topp sted for deg. Fra sine 299 meter over havet har du godt utsyn over mye flott skog vestover, mot både Holmenkollen og Tryvann i tillegg til den vakre naturen.

Hit kan du komme enten for en kopp kakao på sportsstua, ta deg en treningstur eller en kjapp utsiktstur ved hoppanlegget. Dette er også et supert utgangspunkt for videre tur i Lillomarka!

Hva kan du se fra Linderudkollen?

Få igjen pusten etter å ha gått opp alle de 200 trappetrinnene opp 70-metersbakken og nyt synet av Nordmarka og Lillomarka. Herfra ser du hovedsakelig Nordmarka med Holmenkollen og Tryvann som klare holdepunkter når du speider utover. Ellers er deler av Lillomarka, og spesielt Maridalsvannet synlig allerede fra midten av unnarennet på hoppbakken.

Hvordan kommer du deg til Linderudkollen?

Du kommer deg til Linderudkollens store anlegg med 56-bussen fra Nydalen mot Solemskogen, og går av på Linderudkollen holdeplass. Hvis du kjører bil er det godt over 200 parkeringsplasser her, hvor 10 av dem har gratis lademulighet for ladbar motorvogn.

Sjekk ut flere utsiktspunkter i Oslo

Kart over Linderudkollen

Del dette: