Skli ned til Kirsebærlunden lekeplass

SEIL SJØRØVERSKUTA OG RI FANTASIDYRET

Rett nedenfor Tøyenparken, overraskende godt skjermet fra trafikk og støy, finner du en liten og sjarmerende lekeplass ved siden av Heigbergløkka barnehage. Denne lekeplassen heter Kirsebærlunden, og befinner seg blant noen trær i en liten bakke.

Hva kan du gjøre på Kirsebærlunden lekeplass?

Denne lekeplassen er ikke blant de største i byen, men den har likevel flere morsomme muligheter som begynner allerede i den lille bakken. Her er det nemlig satt opp en lang sklie som går ned til de andre apparatene plassert i sanden. Du finner en dumphuske laget av tre, som med et lite skråblikk kan minne om en fantasifigur.

I tillegg er det små stativer du kan svinge deg i, og en fjærbenk du kan sitte og vaie på. Ved siden av sandkassen er det en liten, men tøff og svart sjørøverbåt der du kan sitte og seile over havet. Bak båten er det store gressarealer der du kan spille ball eller slappe av.

Hvordan kommer du deg til Kirsebærlunden lekeplass?

Ta hvilken som helst t-banelinje til Tøyen, eller for eksempel buss nr. 60 til Tøyen skole og gå derfra. Lekeplassen ligger like bak Tøyen t-banestasjon.

Sjekk ut flere lekeplasser i Oslo.

Bilder fra Kirsebærlunden lekeplass

Kart over Kirsebærlunden lekeplass

Del dette: