Deler av Thorvald Meyers gate stenges for gjennomfartstrafikk

I forbindelse med oppgradering av Thorvald Meyers gate må deler av gata stenges for biltrafikk i perioder. Først ble Thorvald Meyers gate mellom Nordre gate og Helgesens gate stengt i slutten av februar. Fra tirsdag morgen 7. mai klokken 07.00 stenges gata også mellom Helgesens gate og Seilduksgata. Det vil da være stengt for biltrafikk i Thorvald Meyers gate mellom Nordre gate og Seilduksgata ut fase 1, midtre del. 

Klikk her for åpne kart med illustrasjon over anleggsfase 1b del 2 (og fase 1c).

Ingen biltrafikk ut og inn av portrom

Det vil ikke være mulig å kjøre bil til portrom, eventuelle parkeringskjellere og andre adkomster i Thorvald Meyers gate mellom Nordre gate og Helgesens gate under arbeidene. Har du større leveringer, som flyttelass eller lignende, vil vi så langt det lar seg gjøre opprette en midlertidig lomme for dette i sidegatene. Husk bare å gi beskjed til entreprenør i god tid. Du kan ta kontakt med entreprenørens nabokontakt: Marit.Lofthus@isachsenas.no ved behov.

Beboerparkeringskort som mulig kompensasjon

Bymiljøetaten har ikke erstatningsansvar dersom du mister adkomst til parkering i portrom eller parkeringskjeller under arbeidet. Vi vil likevel kompensere med beboerparkeringskort for deg oppfyller kriteriene. Alt du trenger å gjøre er å sende dokumentasjon på privat parkeringsplass som blir utilgjengelig i mist to uker som følge av arbeidene og kopi av kvittering på betalt beboerparkeringstillatelse til postmottak@bym.oslo.kommune.no.

For å få refusjon av tillatelsen må du betale for hele beboerparkeringstillatelsen med en gang. (Du kan ikke velge delbetaling). Merk eposten med «saksnummer 18/29975». Husk å oppgi postadresse. Vi vil ta kontakt for utbetalingsinformasjon.

Du søker om beboerparkeringskort på Oslo kommunes nettsider.

Vi beklager ulempene oppgraderingen medfører for deg, og takker for tålmodigheten.

Har du spørsmål om beboerparkeringskort?

Kontakt kundesenteret vårt på telefon 23 48 20 30 hverdager klokken 8:00-15:30 eller send oss en epost: postmottak@bym.oslo.kommune.no.

Se også

Prosjektside om Thorvald Meyers gate

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del dette: